CoachingDeze individuele coachingsessies helpen als je weer thuis wil komen in je lichaam èn in je leven. Je kunt vragen hebben over, of stagnatie ervaren in je werksituatie, de thuissituatie of in je relatie(s).  Door een stapeling van onduidelijkheden en/of stressfactoren kunnen fysieke klachten ontstaan. Je leert in contact te komen met je fysieke klachten en daardoor met de taal van je lichaam.

We werken in deze sessies op een aandachtige en lichaamsgerichte manier. Er ontstaat rust en de aandacht kan zich verplaatsen van stagnatie naar de meest geëigende stap voor jou op dat moment. Je leert verbinding maken met je patronen op een diepere laag. Hierdoor krijg je meer zicht op je eigen situatie. Er ontstaat ruimte en je kunt op een natuurlijke manier in contact komen met de stroom van het leven. Een stap die aanvankelijk onmogelijk leek wordt concreet en haalbaar.  De sessies zijn zeer effectief gebleken en zijn tevens steunend en werkzaam bij  hooggevoeligheid, verlies, angst, energieproblemen, groei- en (spirituele) veranderingsprocessen, stress, burn-out en motorische problemen.

Het lichaam is de ingang om tot diepgaande
verandering te komen.


De werkwijzen en methoden die gebruikt worden zijn ondermeer:  ademwerk, werken met hartcoherentie, technieken om te gronden, hands-on, body-mindcentering,  dans en muziek, focusing en structuuropstellingen. Het belangrijkste is de oefening in aandachtig waarnemen van de subtiele signalen in het lichaam. Het opnieuw in contact komen met het eigen lichaam is op zichzelf al helend en verhelderend. Je lichaam spreekt en weet...  Het aantal sessies en de frequentie hangen af van de vraag.


Life-coaching is altijd maatwerk. Tot de mogelijkheden behoren:
- Individuele sessies in de ruimte van Tridance.
- Individuele sessies wandelend, in de vrije natuur.
- Relatie-coaching voor partnerrelaties of ouder- kindrelatie.
Na een gratis en vrijblijvend oriënteringsgesprek kan ik een voorstel doen. Eventueel maken we daarna in overleg een afspraak over het traject.
Enkele reacties:


Kleine en grotere trauma's verstoorden me in m'n dagelijks leven zonder dat ik het wist. Nu voel ik me vrij daarvan, wat een verandering!
Maarten

Mijn vermoeidheid beheerste vroeger alles in mijn leven maar sinds ik deze sessies volg ben ik mijn vermoeidheid de baas. Dat wil zeggen dat ik op bepaalde moment kan voelen dat er ruimte is om een keuze te maken. Iets te doen voor mezelf of voor een ander. Iets te doen waar ik energie van krijg. Ik kon vroeger wel bedenken wat ik moest doen maar kon toch de stap niet nemen. Nu weet ik hoe. Ik voel me sterker en omdat mijn zelfvertrouwen is gegroeid kan ik negativiteit beter hanteren.
Mariska

Deze sessie hebben voor mij heel goed gewerkt! Ik ben me beter in m’n vel gaan voelen. De aandacht voor het aarden en een goede houding maakte dat ik me bewuster van mezelf werd. Vooral de aandacht voor het bekkengebied was voor mij een doorbraak. De beweging, afgewisseld met korte meditaties vond ik heel fijn. Het stroomt weer en ik voel me meer één geheel. Ik ben veel minder neerslachtig!
Albertine

Waar:

Tridance, St. Theresiaplein 10, Maastricht

of: wandelend in de Voerstreek
 

Prijs:

€ 90 voor een sessie van 75 minuten
Klik hier voor vergoeding of
inkomensafhankelijke korting


Aanmelden oriënteringsgesprek


Even bellen kan ook:
06 41573922 of 0032 (0)4 3811373Without taking a
chance you can not
know life!