CoachingVerlang je naar verandering en kun je wel wat steun gebruiken? Iedereen ervaart wel eens stagnatie. Dat kan zijn in de werksituatie, de thuissituatie of in je relatie. Soms kan de levensenergie onvoldoende stromen. Je merkt bijvoorbeeld dat je snel moe bent.
Lees meer


WorkshopsDe workshop ‘Bewegen vanuit je hart’  gaat over bewegen van binnenuit èn over hartcoherentie. Een hartverwarmende dag en tegelijk leer je veel over het reguleren van emoties en het reduceren van stress. In 2014 op locatie!
- Bewegen vanuit je hart

In de workshop ‘Mijn moeder en ik’ gaan lichaamsgericht werk en systemisch werk samen. Bedoeld voor wie als dochter verlangt naar een gezonde moeder-dochter relatie. Deze workshop van twee dagen wordt gegeven door Thea Geurts en Francien van de Wiel in het trainingscentrum Ter Mare.
- Mijn moeder en ik
TrainingenDe jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is in januari 2014 voor het 5e jaar gestart. In 2015 start de volgende jaartraining op 23 januari. Bedoeld voor mensen die met mensen werken en het lichaamsgerichte aspect willen integreren binnen hun werk en hun deskundigheid op dit gebied willen verbreden en versterken.
- Jaartraining 'Lichaamsgericht coachen'

'Zichtbaar zijn' is een beproefde training voor vrouwen. Klik op de link voor meer informatie en voor de volgende start in september.
- 'Zichtbaar zijn' voor vrouwen

Lichaamsgerichte therapieDeze therapie helpt mensen met problemen op het vlak van: depressie, afhankelijkheid, trauma, stress, stemmingen, angsten, vermoeidheid, houding- en bewegingsproblemen en problemen op het sociaal- emotionele vlak.
Lees meerCursussenBeweeg je graag vanuit je intuïtie? Zou jij je vrijer willen voelen in je lijf? 

- Vrije dans (alle leeftijden)
- Vrije dans 45+
Meerdaagse trainingen
van 26 t/m 29 april 2014 geeft Marieke Delannoy de training Bartenieff Fundamentals in Maastricht.
- Bartenief Fundamentals

van 4 t/m 7 juli 2014 geeft Francien van de Wiel wederom een zomertraining op een prachtige plek in Noord-Frankrijk.
- Flow in leven en bewegen!

Binnenkort nieuwe data voor de training Laben Movement Analyses door Marieke Delannoy.
- Laban Movement Analyses

Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht. Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het (her)vinden van balans in jezelf.

Behalve therapie en coachings-sessies worden er trainingen, workshops en cursussen 'Vrije dans' aangeboden. Francien van de Wiel is de initiator en de drijvende kracht achter de Tridance activiteiten die een onderdeel zijn van de Stichting voor Bewustmakende Dans en Beweging.


Actueel

Nieuwsbericht maart 2014


Nieuwsbericht lente en zomer 2014


 

De sleutel om flow
te ervaren is het voelen
van mijn lichaam,
in alles...