CoachingOp zoek naar wezenlijke verandering? Deze lichaamsgerichte coaching zorgt voor contact met je hart en flow in je leven!
Lees meer....


WorkshopsDe workshop ‘Contact vanuit je hart’  gaat over contact, bewegen vanuit je hart èn over hartcoherentie. Een hartverwarmende dag en tegelijk leer je veel over het reguleren van emoties en het reduceren van stress. In 2015 op locatie!
- Contact vanuit je hart

In de workshop ‘Mijn moeder en ik’ gaan lichaamsgericht werk en systemisch werk samen. Bedoeld voor wie als dochter verlangt naar een gezonde moeder-dochter relatie.
- Mijn moeder en ikTrainingenDe jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is bedoeld voor mensen die met mensen werken en het lichaamsgerichte aspect willen integreren binnen hun werk en hun deskundigheid op dit gebied willen verbreden en versterken. In januari 2016 gaat de volgende jaartraining van start.
- Jaartraining 'Lichaamsgericht coachen'

'Zichtbaar zijn' is een beproefde training voor vrouwen. Start: januari 2016.
- 'zichtbaar zijn'  training voor vrouwen

Lichaamsgerichte therapieDeze individuele deels non-verbale therapie helpt mensen met o.a. depressie, afhankelijkheid, concentratieproblemen, stress, relatieproblemen,  angsten, vermoeidheid.
Lees meer....

Op dinsdagmiddag 10 november gaat er een therapiegroep van start. Alle info is te vinden onder de link. Bellen voor meer info kan altijd!
Lichaamsgerichte therapie in een groep


CursussenWil je meer vrijheid ervaren in je lijf?  De korte cursussen 'Vrije dans' zijn voor wie wil dansen en de eigen energiestroom vrij baan wil geven.
- Vrije dans (alle leeftijden)Meerdaagse trainingen
8 t/m 10 april 2016: training 'Laban Movement Analyses' door Marieke Delannoy.
Laban Movement Analyses

Najaar 2016: training 'Bartenieff Fundamentals' door Marieke Delannoy
Bartenieff Fundamentals

Tridance


Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht. Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het (her)vinden van balans in jezelf en in je leven.

Behalve therapie en coachings-sessies worden er trainingen, workshops en cursussen 'Vrije dans' aangeboden. Francien van de Wiel is de initiator en de drijvende kracht achter de Tridance activiteiten die een onderdeel zijn van de Stichting voor Bewustmakende Dans en Beweging.

______________________________________


Individuele therapie


Crisis of problemen en op zoek naar coaching of therapie? Je kunt bij ons snel terecht!
Meerdere verzekeraars vergoeden de sessies vanuit de aanvullende verzekering.
Neem vrijblijvend contact op met vragen over de verschillende mogelijkheden:

Contactformulier


of bel: 06-41573922 of 0032 (0)43811373

_______________________________________


Agenda_______________________________________Your body is the
greatest instrument
you wil ever own!