CoachingOp zoek naar wezenlijke verandering? Iedereen ervaart wel eens stagnatie. Dat kan zijn in de werksituatie, de thuissituatie of in je relatie. Soms kan de levensenergie onvoldoende stromen. Je merkt bijvoorbeeld dat je snel moe bent.
Lees meer....


WorkshopsDe workshop ‘Contact vanuit je hart’  gaat over contact, bewegen vanuit je hart èn over hartcoherentie. Een hartverwarmende dag en tegelijk leer je veel over het reguleren van emoties en het reduceren van stress. In 2015 op locatie!
- Contact vanuit je hart

In de workshop ‘Mijn moeder en ik’ gaan lichaamsgericht werk en systemisch werk samen. Bedoeld voor wie als dochter verlangt naar een gezonde moeder-dochter relatie. De workshop wordt gegeven door Thea Geurts en Francien van de Wiel in trainingscentrum Ter Mare.
- Mijn moeder en ikTrainingenDe jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is bedoeld voor mensen die met mensen werken en het lichaamsgerichte aspect willen integreren binnen hun werk en hun deskundigheid op dit gebied willen verbreden en versterken. In januari 2016 gaat de volgende jaartraining van start.
- Jaartraining 'Lichaamsgericht coachen'

'Zichtbaar zijn' is een beproefde training voor vrouwen. Start: september 2015.
- 'zichtbaar zijn'  training voor vrouwen

Lichaamsgerichte therapieCrisis, problemen, klachten van lichamelijke of psychise aard? Deze individuele, deels non-verbale therapie helpt mensen met o.a. depressie, afhankelijkheid, concentratieproblemen, stress, relatieproblemen,  angsten, vermoeidheid.
Lees meer....
CursussenWil je meer vrijheid ervaren in je lijf?  Deze cursussen zijn voor wie wil dansen en de eigen energiestroom vrij baan wil geven.

- Vrije dans (alle leeftijden)
- Vrije dans voor 60+
Meerdaagse trainingen
24 t/m 28 juni 2015: Zomertraining 'Flow in leven en bewegen' op een prachtige plek in de groene heuvels van de Franse Ardennen.
Flow in leven en bewegen!

16 t/m 18 oktober 2015: training 'Bartenieff Fundamentals' door Marieke Delannoy.
Bartenieff Fundamentals

Voorjaar 2016: 3 daagse training 'Laban Movement Analyses' door Marieke Delannoy.
Laban Movement Analyses

Tridance


Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht. Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het (her)vinden van balans in jezelf en in je leven.

Behalve therapie en coachings-sessies worden er trainingen, workshops en cursussen 'Vrije dans' aangeboden. Francien van de Wiel is de initiator en de drijvende kracht achter de Tridance activiteiten die een onderdeel zijn van de Stichting voor Bewustmakende Dans en Beweging.

______________________________________


Individuele therapie


Crisis of problemen en op zoek naar directe hulp of therapie? Je kunt bij ons snel terecht!
Meerdere verzekeraars vergoeden de sessies vanuit de aanvullende verzekering.
Neem vrijblijvend contact op met vragen over de verschillende mogelijkheden:

Contactformulier


of bel: 06-41573922 of 0032 (0)43811373

_______________________________________


Agenda______________________________________

 

Flow in leven en bewegen_______________________________________


Your body is the
greatest instrument
you wil ever own!