CoachingVerlang je naar verandering in je leven op een dieper niveau? Iedereen ervaart wel eens stagnatie. Dat kan zijn in de werksituatie, de thuissituatie of in je relatie. Soms kan de levensenergie onvoldoende stromen. Je merkt bijvoorbeeld dat je snel moe bent.
Lees meer


WorkshopsDe workshop ‘Bewegen vanuit je hart’  gaat over bewegen van binnenuit èn over hartcoherentie. Een hartverwarmende dag en tegelijk leer je veel over het reguleren van emoties en het reduceren van stress. In 2014 op locatie!
- Bewegen vanuit je hart

In de workshop ‘Mijn moeder en ik’ gaan lichaamsgericht werk en systemisch werk samen. Bedoeld voor wie als dochter verlangt naar een gezonde moeder-dochter relatie. De workshop wordt gegeven door Thea Geurts en Francien van de Wiel in trainingscentrum Ter Mare.
- Mijn moeder en ikTrainingenDe jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is in januari 2014 voor het 5e jaar gestart. In januari 2015 start de volgende jaartraining. Bedoeld voor mensen die met mensen werken en het lichaamsgerichte aspect willen integreren binnen hun werk en hun deskundigheid op dit gebied willen verbreden en versterken.
- Jaartraining 'Lichaamsgericht coachen'

'Zichtbaar zijn' is een beproefde training voor vrouwen. Klik op de link voor meer informatie en voor de volgende start in september.
- 'Zichtbaar zijn' voor vrouwen

Lichaamsgerichte therapieDeze therapie helpt mensen met problemen op het vlak van: depressie, afhankelijkheid, trauma, stress, stemmingen, angsten, vermoeidheid, houding- en bewegingsproblemen en problemen op het sociaal- emotionele vlak.
Lees meerCursussenBeweeg je graag vanuit je intuïtie en wil je meer vrijheid ervaren in je lijf? De cursussen vrije dans geven rust, ontspanning en energie. Uit je hoofd en in je lichaam! Meedoen met losse avonden kan ook.

Nieuw: cursus Vrije dans voor 65+ in januari!

- Vrije dans (alle leeftijden)
- Vrije dans 65+Meerdaagse trainingen

van 28 t/m 30 november 2014 geeft Marieke Delannoy de training Bartenieff Fundamentals in Maastricht.
- Bartenief Fundamentals


Binnenkort nieuwe data voor
de training Laben Movement Analyses door Marieke Delannoy.
- Laban Movement Analyses

Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht. Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het (her)vinden van balans in jezelf.

Behalve therapie en coachings-sessies worden er trainingen, workshops en cursussen 'Vrije dans' aangeboden. Francien van de Wiel is de initiator en de drijvende kracht achter de Tridance activiteiten die een onderdeel zijn van de Stichting voor Bewustmakende Dans en Beweging.


Actueel


agenda


 

Your body is the
greatest instrument
you wil ever own!