therapie en coachingWil je graag lekker in je vel zitten en voldoende energie hebben? Je eigen koers bepalen binnen je leven, je werk, of je relatie opfrissen?
Soms kom je er alleen even niet meer uit als er crisis, pijn, onbegrip of gebrek aan energie is.

Wij bieden hulp in de vorm van lichaamsgerichte therapie en coaching. Deze deels non- verbale vorm van psychotherapie is werkzaam bij stress, spanningsklachten, problemen met houding en beweging, burn-out, trauma, depressie en angsten. Hieronder in het aanbod vind je alle informatie over individuele sessies en over therapie in een groep. Met vragen kun je altijd contact opnemen.

 

AANBOD:

deskundigheidsbevordering


Werk je met mensen en ben je op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten? We hebben een gevarieerd aanbod van workshops en trainingen. Verrijkend en verreikend....

De jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is voor professionals en bedoeld om beweging en lichaamsbewustzijn in te zetten in eigen werk.

De trainingen 'Laban Movement Analyses' en 'Bartenieff Fundamentals' zijn voor  wie werkt met dans, theater, muziek of sport. Als docent, therapeut of studerend hiervoor. Maar ook voor ieder ander die op zoek is naar een dieper begrip van beweging en dans.

 

AANBOD:


Your body is the
greatest instrument
you will ever own!
Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht. Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het (her)vinden van balans in jezelf en in je leven.
Behalve therapie en coachings-sessies worden er trainingen en workshops voor professionals aangeboden. Francien van de Wiel is de initiator, inspirator en de drijvende kracht achter de Tridance activiteiten. Kijk bij 'over ons' .
Neem met vragen gerust vrijblijvend contact op!Contactformulier


______________________________________


 

Aanmelden Nieuwsbrief


______________________