Zichtbaar zijnTweewekelijks training voor mannen door Francien van de WielDe wereld heeft mannen nodig die hun manlijkheid omarmen. Tegelijkertijd gevoelig èn sterk kunnen zijn!

Het geijkte beeld van ‘man zijn’ is maar al te vaak een keurslijf dat niet meer past. Tegelijkertijd is veel in dit beeld aan het wankelen gebracht en dat maakt het bepaald niet makkelijk voor mannen. Misschien merk je dat wie je ten diepste bent min of meer onzichtbaar is gebleven. Of onzichtbaar is geworden in de loop van de tijd. Of dat je je leven niet volledig leeft. Ben jij een man die meer vanuit zijn eigenheid wil leven en op die manier zichtbaar wil zijn?  Dan is deze lichaamsgerichte training geschikt voor jou! Overbodig geworden maskers en patronen kun je tijdens dit trjaject achter je laten en stap voor stap leer je hoe je meer aanwezig kunt zijn en zichtbaar kan worden wie jij werkelijk bent.

Deze 8 middagen gaan over leven vanuit je hart én over het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven. Te gaan staan voor wat belangrijk is voor jou.
In een groep met andere mannen is er uitwisseling, bevestiging èn wederzijdse inspiratie!
We werken aan het herkennen van de patronen die je tot nu toe nodig hebt gehad. Dat geeft ruimte voor het loslaten van die beperkende patronen. Je wordt je bewust van je valkuilen zodat je weet wat je kunt doen om daar niet steeds opnieuw in terecht te komen.

Wat onbewust is verschijnt buiten je als lot,
wat bewust geworden is schijnt
binnen in je als licht

                                                                                                                                                               C.G. Jung


Door de lichaamsgerichte manier van werken ontdek je dingen over jezelf die normaal onder de oppervlakte blijven. Expressie, seksualiteit, angst en onzekerheid komen aan de orde, met respect voor alles wat is. De verschillende aspecten van ieders persoonlijkheid worden in relatie gebracht met lichaamshouding, lichaamsbeleving en beweging. Omdat je lichaam door het volgen van deze cursus opnieuw vertrouwen kan ervaren,  wordt een nieuwe  dimensie van je ‘man zijn’ belicht. De dimensie waarin er ruimte ontstaat voor jezelf en je zelfvertrouwen kan groeien. We maken gebruik van dans en beweging, chakra-psychologie, grondingsthechnieken, lichaamshouding, ademwerk en visualisatietechnieken.

Ervaring in dans en beweging is niet nodig!Reacties:

Ik heb de training ‘Zichtbaar zijn’ voor mannen in het najaar van 2017 gevolgd. Het was voor mij een spannend gegeven alleen met mannen te  bewegen en op zoek te gaan naar mijn eigen vormgeving. Onder de deskundige, plezierige en respectvolle begeleiding van Francien heb ik ontdekkingen gedaan rondom  mijn gevoelens en emoties.

Bijzonder vond ik de thematische aanpak. Dit gaf een houvast en focus op onderwerpen zoals: veilig en onveilig voelen, mijn valkuilen, wat geeft mij energie en wat neemt energie van mij en wat kan ik doen om iets ten positieve te veranderen.

Een aanrader voor mannen die graag meer in contact met zichzelf en meer zichtbaar willen zijn!Waar

Studio Tridance
St. Theresiaplein 10
Maastricht


Wanneer

8-1, 22-1, 5-2, 19-2, 4-3, 18-3,
1-4 en 15-4-2020
en een zelf te kiezen datum voor een
individuele sessie.

Tijd

14.00 u. tot 16.30 u.

Aantal deelnmemers

Het maximum aantal is 4
Een kleine groep waarborgt de individuele aandacht.

Prijs

€ 560,-
Inclusief individuele sessie

Aanmelden

Aanmelden kan door te bellen:
06-41573922 of  0032 (0)4 3811373
Of gebruik het inschrijfformulier dan wordt je gebeld.

We hebben vooraf een kennismakingsgesprek.