therapie en coaching


Lichaamsgerichte therapie is een deels non- verbale vorm van psychotherapie, werkzaam bij stress en stressgerelateerde klachten, trauma, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Bij coaching ligt het accent op (her)vinden van balans in je leven. In privé leven, werk of de combinatie.

We werken met  lichaamsgerichte oefeningen, dans, gesprek, ademhaling en gerichte aandacht. Door de aandacht voor het lichaam wordt het hoofd weer rustig. Verbinding met het lichaam geeft nieuwe mogelijkheden in beweging, maar ook in je dagelijks leven en er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten. Hieronder vind je meer informatie over het aanbod.
Na een traject met therapie of coaching is het mogelijk om door te stromen naar de trainingen 'Zichtbaar zijn' voor mannen en vrouwen. (zie rechter kolom)
 

Aanbod:


individueel:
Individuele therapie In een groep:
Danstherapie in een groep

workshops  &  trainingWerk je met mensen en ben je op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten? Bekijk dit gevarieerde aanbod.

De training 'Lichaamsgericht coachen' is voor zorgprofessionals en bedoeld om beweging en lichaamsbewustzijn in te zetten in eigen werk en leven.
De trainingen 'Laban Movement Analyses' en 'Bartenieff Fundamentals' zijn voor wie werkt met dans, theater, muziek of sport. Als docent, therapeut of studerend hiervoor. Maar ook voor ieder ander die op zoek is naar een dieper begrip van beweging en dans.
In de workshops 'Leven vanuit je hart' maak je de reis van je hoofd naar je hart en leer je hoe stress te reduceren.
Dit scholings aanbod is CRKBO geregistreerd.
 

Aanbod:


Trainingen:

Workshops:

Over Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching in Maastricht.
Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het vinden van balans in jezelf en je leven zodat je hart weer kan spreken.
De therapie is werkzaam bij stress en aan stress gerelateerde klachten, trauma, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Je kunt meestal snel en zonder verwijzing terecht voor doeltreffende individuele hulp of groepstherapie.
Naast therapie en coachings-sessies bieden we trainingen en workshops voor professionals aan.

_____________________________________

'Leven vanuit je hart'
Op vrijdag 12 november 2021 is de volgende
workshop 'Leven vanuit je hart' deel 1


BEKIJK DE INFORMATIE
_________________________________


Aanmelden Nieuwsbrief


_____________________________________