therapie en coaching


Lichaamsgerichte therapie is een deels non- verbale vorm van psychotherapie, werkzaam bij stress en stressgerelateerde klachten, trauma, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Bij coaching ligt het accent op (her)vinden van balans in je leven, je werk of beide.

Door de aandacht voor het lichaam wordt het hoofd weer rusitg. We werken met  lichaamsgerichte oefeningen, dans, gesprek, ademhaling en gerichte aandacht. Hieronder vind je meer informatie over het aanbod.
Na een traject met therapie of coaching is het mogelijk om door te stromen naar de trainingen 'Zichtbaar zijn' voor mannen en vrouwen.
 

Aanbod:


individueel:
Individuele therapie In een groep:
Danstherapie in een groep

workshops  &  trainingWerk je met mensen en ben je op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten? Dan is de lichaamsgerichte benadering van deze workshops en trainingen vaak een eye opener! Ook als je voor jezelf verdieping zoekt en beknellende patronen los wilt laten, ben je van harte welkom.

De training 'Lichaamsgerichte interventies' is voor zorgprofessionals en bedoeld om beweging en lichaamsbewustzijn in te zetten in eigen werk en leven.
In de workshops 'Leven vanuit je hart' maak je de reis van je hoofd naar je hart en leer je hoe stress te reduceren via de ademhaling. Het is een prachtige uitdaging je hart weer het middelpunt van je leven laten zijn.
Dit scholingsaanbod is CRKBO geregistreerd.
 

Aanbod:


Training:

Workshops:

Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching in Maastricht.
Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het vinden van balans in jezelf en je leven zodat je hart weer kan spreken.
De therapie is werkzaam bij stress en aan stress gerelateerde klachten, trauma, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Je kunt meestal snel en zonder verwijzing terecht voor doeltreffende individuele hulp of groepstherapie.
Naast therapie en coachings-sessies bieden we trainingen en workshops voor professionals aan.

_____________________________________

'Leven vanuit je hart'
Op zaterdag 11 maart 2023  is de volgende
workshop 'Leven vanuit je hart' deel 2


BEKIJK DE INFORMATIE

___________________________________

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

_____________________________________