Soms mis je de verbinding en het plezier in wat je doet.

Het is niet altijd voor de hand liggend, te leven vanuit je hart.
En misschien herken je dit: de ene keer is het met hart en ziel iets doen er wél en de andere keer niet. Wat gebeurt er op die momenten? Dat te onderzoeken en de verbinding met je hart opnieuw te maken vraagt zelfkennis en iedere keer weer moed.

Baptist de Pape, schrijver van ‘The power of the hart’ zegt het heel mooi:
‘Vanuit je hart leven is niet een constante. Het is veel realistischer er vanuit te gaan dat het elke dag een kwestie is van vallen en opstaan. Ik heb geleerd dat ik er elke dag aan moet werken. Ik kan vanavond in een gezegende toestand verkeren en denken dat ik er ben, en morgenvroeg opstaan met sombere gedachten. Dan moet ik weer opnieuw het contact met mijn hart maken. Elke dag opnieuw. Voor mij is het elke dag herboren worden. Met vallen en opstaan.
Het hart is het leven in je. Als je je hart wilt volgen, moet je eerst uitzoeken of het niet een emotie is, en wel echt je hart. Je kunt afgeleid worden en denken dat iets je hart is, terwijl het dat niet is.’

Wil je meer weten en heb je behoefte aan eenvoudige tools om dichter bij je hart te komen?
Bekijk de info: ‘Leven vanuit je hart’

Warm welkom!
Francien