Zichtbaar zijnTweewekelijks training voor mannen door Francien van de WielDe wereld heeft mannen nodig die hun manlijkheid omarmen. Tegelijkertijd gevoelig èn sterk kunnen zijn!

Het geijkte beeld van ‘man zijn’ is maar al te vaak een keurslijf dat niet meer past. Tegelijkertijd is veel in dit beeld aan het wankelen gebracht en dat maakt het bepaald niet makkelijk voor mannen. Misschien merk je dat wie je ten diepste bent min of meer onzichtbaar is gebleven. Of onzichtbaar is geworden in de loop van de tijd. Of dat je je leven niet volledig leeft. Ben jij een man die meer vanuit zijn eigenheid wil leven en op die manier zichtbaar wil zijn?  Dan is deze lichaamsgerichte training geschikt voor jou! Overbodig geworden maskers en patronen kun je tijdens dit trjaject achter je laten en stap voor stap leer je hoe je meer aanwezig kunt zijn en zichtbaar kan worden wie jij werkelijk bent.

Deze 8 middagen gaan over leven vanuit je hart, over het nemen van verantwoordelijkheid en echt te gaan staan voor wat belangrijk is voor jou.
In een groep met andere mannen is er uitwisseling, bevestiging èn wederzijdse inspiratie!
We werken aan het herkennen van de patronen die je tot nu toe nodig hebt gehad. Dat geeft ruimte voor het loslaten van die beperkende patronen. Je wordt je bewust van je valkuilen zodat je weet wat je kunt doen om daar niet steeds opnieuw in terecht te komen.

Wat onbewust is verschijnt buiten je als lot,
wat bewust geworden is schijnt
binnen in je als licht

                                                                                                                                                               C.G. Jung


Omdat je lichaam door het volgen van deze cursus opnieuw vertrouwen kan ervaren,  wordt een nieuwe  dimensie van je ‘man zijn’ belicht. De dimensie waarin er ruimte ontstaat voor jezelf en je zelfvertrouwen kan groeien. We maken gebruik van dans en beweging, chakra-psychologie, grondingsthechnieken, lichaamshouding, ademwerk en visualisatietechnieken.

Ervaring in dans en beweging is niet nodig!Reacties:

Ik heb de training ‘Zichtbaar zijn’ voor mannen in het najaar van 2017 gevolgd. Het was voor mij een spannend gegeven alleen met mannen te  bewegen en op zoek te gaan naar mijn eigen vormgeving. Onder de deskundige, plezierige en respectvolle begeleiding van Francien heb ik ontdekkingen gedaan rondom  mijn gevoelens en emoties.

Een aanrader voor mannen die graag meer in contact met zichzelf èn meer zichtbaar willen zijn!

Bijzonder vond ik de thematische aanpak. Dit gaf een houvast en focus op onderwerpen zoals: veilig en onveilig voelen, mijn valkuilen, wat geeft mij energie en wat neemt energie van mij en wat kan ik doen om iets ten positieve te veranderen.


 Waar

Lokatie wordt nog bekend gemaakt.


Wanneer

Wegens Coronamaatregelen even
geen nieuwe startdatum.

Tijd

14.00 u. tot 16.30 u.

Aantal deelnmemers

Het maximum aantal is 4
Een kleine groep waarborgt de individuele aandacht.

Prijs

€ 650,-
Inclusief 1 individuele sessie
Dit bedrag is vrijgesteld van BTW

Aanmelden

Bel: 06-41573922 of  0032 (0)4 3811373
We maken een afspraak voor een vrijblijvende
kennismaking.
Of gebruik het inschrijfformulier dan wordt je gebeld.