Van 11 t/m 17 november is het de 'week van de vaktherapie'In de week van de Vaktherapie willen we belangstellenden tijdens een inloopmiddag graag vrijblijvend laten kennis maken met ons werk bij Tridance. Daarom zetten we onze deuren open en verwelkomen u graag met koffie of thee op vrijdagmiddag 15 november. Het is wel nodig even aan te melden!

Vaktherapie is de overkoepelende naam voor de ervaringsgerichte therapievormen: beeldend, dans, drama, muziek- en psychomotorische therapie. Deze behandelvormen zijn werkzaam voor mensen met psychische klachten, somatisch onverklaarde klachten, stress, depressie, burnout en pijnklachten.
Niet praten, maar juist doen en ervaren staan bij vaktherapie centraal.

Vrijdag 15 november vanaf 15.00 u tot 18.00 u. binnenlopen voor verwijzers

Deze middag is bedoeld voor coaches, hulpverleners, artsen, POH's GGZ,  collega vaktherapeuten, psychotherapeuten. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.
Wilt u meer weten over  Lichaamsgerichte therapie en danstherapie? Hoe het werkt en wat de effecten zijn voor cliënten in het dagelijks leven en op de langere termijn? Loop tijdens deze middag vrijblijvend binnen om kennis te maken en onze plek te bekijken. Er is gelegenheid vragen te stellen over de inhoud of de praktische kant van ons werk bij Tridance. Er is een presentatie met powerpoint en er zijn ervaringsmomenten, voor wie wil....


Adres: St. Theresiaplein 10, Maastricht.
De Tridance-ruimte is een lokaal onder de St. Theresiakerk.
Ingang: Neem het ijzeren hek naast de trap.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald)

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station neem stadsbus 3 richting Wolder en stap uit
bij halte Cannerplein.

AANMELDFORMULIER


Bekijk hier alle info in de landelijke week van de vaktherapie