Lichaamsgerichte coaching
In deze sessies maak je op verschillende manieren verbinding met je lichaam. Door het contact met je lichaam kom je op een diepere laag van jezelf en je kijkt op een nieuwe manier naar je eigen situatie. Er ontstaat rust en de aandacht kan zich verplaatsen van stagnatie of probleem naar de meest geëigende stap voor jou op dat moment. Dat geeft ruimte en je komt op een natuurlijke manier weer in FLOW. Een stap die aanvankelijk onmogelijk leek wordt concreet en haalbaar.  De sessies zijn zeer effectief gebleken en zijn werkzaam bij  hooggevoeligheid, verlies, angst, energieproblemen, groei- en (spirituele) veranderingsprocessen, stress in combinatie met houding- en bewegingsproblemen.

Het lichaam is de ingang om tot diepgaande
verandering te komen.


De methoden die gebruikt worden zijn ondermeer: ademwerk, werken met hartcoherentie, technieken om te gronden, hands-on, body-mindcentering,  dans en muziek, focusing en structuuropstellingen. Het belangrijkste is de oefening in aandachtig waarnemen van de subtiele signalen in het lichaam. Het opnieuw in contact komen met het eigen lichaam is op zichzelf al helend en verhelderend. Je lichaam spreekt en weet.. De antwoorden op je vragen zijn dichter bij dan je denkt. Het aantal sessies en de frequentie hangen af van de vraag.


Lichaamsgerichte life-coaching is altijd maatwerk. Tot de mogelijkheden behoren:
- Individuele sessies in de ruimte van Tridance.
- Individuele sessies wandelend, in de vrije natuur.
- Relatie-coaching voor partnerrelaties of ouder- kindrelatie.

Na een vrijblijvende kennismakingssessie doe ik een voorstel voor een traject op maat.
Enkele reacties:


Mijn dagelijks leven was regelmatig verstoord door onderliggende trauma's, zonder dat ik het wist. Nu voel ik me vrij daarvan, wat een verandering! Ik weet nu wat ik zélf kan doen om weer in contact te komen met mezelf, als even niet goed gaat.

Mijn vermoeidheid beheerste alles in mijn leven maar sinds ik deze sessies volg ben ik mijn vermoeidheid de baas. Ik kan weer voelen dat er ruimte is om een keuze te maken. Iets te doen voor mezelf of voor een ander. Iets te doen waar ik energie van krijg. Ik kon vroeger die stap niet nemen. Nu weet ik hoe. Ik voel me sterker en omdat mijn zelfvertrouwen is gegroeid kan ik negativiteit beter hanteren.

Ik ben me beter in m’n vel gaan voelen en functioneer weer in mijn werk. De aandacht voor het aarden en een goede houding maakte dat ik me bewuster van mezelf werd. Vooral de aandacht voor het bekkengebied was voor mij een doorbraak. De beweging, afgewisseld met korte meditaties vond ik heel fijn. Mijn leven stroomt weer en ik voel me meer één geheel. Ik ben minder neerslachtig!


Waar:

Turennestraat 25, Maastricht

of: wandelend in de natuur.
 

Prijs:

€ 95 voor een sessie van 75 minuten
Klik hier voor vergoeding of
inkomensafhankelijke korting


Aanmelden kennismakingsgesprek


Even bellen kan ook:
06 41573922

Without taking a
chance you can not
know life!